Opplev kulturbyen Risør.


Festivaler

Risør tilbyr deg store kulturbegivenheter og festivaler. Risør kammermusikkfest er internasjonalt kjent og Risør trebåtfestival er byens folkefest. Opplev klassisk musikk, vakre trebåter, friluftskonserter på et fyr. Galleri Villvin og Villvinmarkedet bidratt til å gjøre vakre Risør til et av Norges fremste formidlingssteder innen kunsthåndverk kunsthåndverkmarked. Høsten har Risør Festuke en uke med idrettsarrangement for stor og små.

Risør Kammermusikkfest

En av Risørs absolutt mest kjente festivaler er Risør kammermusikkfest, stiftet i 1991 som en ideell stiftelse som har til formål å arrangere en årlig Kammermusikkfest, der det skal presenteres så vel sentral klassisk musikk som nyere repertoar.

Foregår i Risør i tiden 26. juni – 01. juli 2018 med en rekke kjente og internasjonale artister.

For mer info

villvin festival

Villvin kunsthåndverkmarked

Er kanskje den av Risørs festivaler som tiltrekker seg flest deltakere i kjøpemodus, og hvert år strømmer det til mange kvinner som jakter etter noe spesielt blandt de rundt 100 nordiske utstilleres salgsboder.

Finner sted på og ved Risør torg 12. – 14. juli 2018.

For mer info

risør_trebatfestival

Risør Trebåtfestival

Trebåtfestivalen som vi sier lokalt er utvilsomt Risørs største festival og arrangeres den 2. august til 4. august 2018.

Da samles båtentusiaster fra fjærn og nær for å få med seg årets begivenheter – de smekre båtene – regattaene – salgsbodene og det sydende folkelivet.

For mer info

Risør Festuke
Festivaler

Risør Festuke

6. utgave av Risør Festuke er 29/9 – 6/10-2018

Risørs Festuke – høstferie med idrett og kultur i Risør – den hvite by ved Skagerrak ble stiftet av en gjeng entusiaster i 2011 og ble første gang arrangert i 2012 med 844 deltakere. I løpet av 8 dager gjennomføres en rekke ulike kultur og idrettsarrangement – bla et barneløp med over 200 barn fra barnehage, SFO og barneskolene i Risør.

 

For mer info