Åpningstider

Restauranten er kun åpen i sommersesongen.

Vi tar imot konferanse og selskaper

Velkommen

Frokost

Frokost serveres i lav sesong fra

mandag til fredag fra 07.00 til 10.00

lørdag og søndag fra 08.00 til 10.30

Hotellets restaurant er lys og innbydende, innredet i en sjarmerende maritim stil. Her ønsker vertskapet å tilby gjestene en nordisk matkultur basert på lokale råvarer med velsmakende og nylaget mat. Med matfatet lett tilgjengelig på utsiden av brygga, er det naturlig at menyen gjerne består av fisk og skalldyr av forskjellige slag. Hotellkokkens hjemmelagde brød, is, og laks, røkt i vår egen røykeovn, er noen av favorittene som går rett hjem hos våre gjester! I restauranten serveres frokost, lunsj, småretter og middag av våre dyktige kelnere, som også bidrar med tips om drikke tilpasset maten.


Restauranten


Fra forskjellige feiringer til intime sammenkomster

Romantisk atmosfære

Restauranten vår er liten og koselig. Her har vi levende lys og lager til store og små selskap. Kjøkkenet vårt er basert på et prosjekt som vi har kalt «skjærgårdssmak». Det vil si at vi bruker de produktene vi har like ved oss og alt vi serverer er hjemmelaget av friske råvarer.

Restaurant Risør Hotel
Konfirmasjon Risør Hotel

Perfekt til konfirmasjon

Risør Hotel har tre forskjellige selskapslokaler som egner seg for mange typer ulike arrangement. Våre lokaler rommer fra 10 til 100 personer. Vi hjelper deg med planlegging av arrangementet. Vi ordner med oppdekking, servering, lys og servietter. Ta kontakt med Eikeland på mail: eikeland@stangholmen.no

For bryllup

Risør Hotel har mer en 20 års erfaring i å arrangere bryllup, og vi setter vår ære i å gjøre hvert enkelt arrangement til en helt personlig opplevelse. Vi er lydhøre for dine ønsker når det gjelder alt fra meny til pynting av bord, lokale osv. og utfører dette på en kreativ og smakfull måte.